Mango/passie taartje opmaak
Benodigdheden- Bavaroise mango/passie taartje artikelnummer 6020
- 600 room vloeibaar
- 1 stokje vanille
- 500 witte chocolade
- 1400 room vloeibaar
- 15 gram gelatine
- 60 gram water
- Laat de gelatine weken in koud water
- Breng de 600 gram vloeibare room met het vanille stokje aan de kook.
- Voeg de geweekte gelatine toe aan de room.
- Voeg de witte chocolade toe aan de room.
- Voeg als laatste de 1400 gram koude vloeibare room toe aan het mengsel.
- Laat de massa 1 nacht in de koeling opstijven.
- Klop de massa op met een garde tot een luchtige stevige spuitbare crème.
- Spuit op het mango taartje een spiraal of bolletjes naar keuze.
- Decoreer verder af met chocolade galetten of macaron schelpen.
- Voordeel van deze crème is dat deze langer stevig en wit blijft in vergelijking met slagroom.