Mango/passie taartje

Mango/passie taartje opmaak

Benodigdheden
  • Bavaroise mango/passie taartje artikelnummer 6020
  • 600 room vloeibaar
  • 1 stokje vanille
  • 500 witte chocolade
  • 1400 room vloeibaar
  • 15 gram gelatine
  • 60 gram water
Bereidingswijze
  • Laat de gelatine weken in koud water
  • Breng de 600 gram vloeibare room met het vanille stokje aan de kook.
  • Voeg de geweekte gelatine toe aan de room.
  • Voeg de witte chocolade toe aan de room.
  • Voeg als laatste de 1400 gram koude vloeibare room toe aan het mengsel.
  • Laat de massa 1 nacht in de koeling opstijven.
  • Klop de massa op met een garde tot een luchtige stevige spuitbare crème.
  • Spuit op het mango taartje een spiraal of bolletjes naar keuze.
  • Decoreer verder af met chocolade galetten of macaron schelpen.
  • Voordeel van deze crème is dat deze langer stevig en wit blijft in vergelijking met slagroom.
Mango/passie taartje